PES 2017 PS3 Official Datapack / DLC 1.0 + Patch 1.02 PS3


Data Pack 1.0 introducing an update to 73 club strips, including our official partner Liverpool FC’s third kit, and on top of the latest boot models over 30 players' real faces are being added, making the game experience even more life-like.
Looking forward to the November release of Data Pack 2.0, join us in welcoming Liverpool FC's home stadium Anfield and Borussia Dortmund's Signal Iduna Park, among other updates.

Data Pack 1.0 Updates
Updated Items    
Kits : 73 strips updated, including Liverpool FC's third kit
Boots : 12 new models added
Real Faces : An additional 30+ players' real faces added




LINK DOWNLOAD
Official Datapack/DLC 1.0 + Patch 1.02 PES 2017 PS3
BLES
PES 2017 PS3 Official Datapack / DLC 1.0 BLES02237  - 160 MB
PES 2017 PS3 Patch 1.02 BLES02237 - 16 MB

BLUS
PES 2017 PS3 Official Datapack / DLC 1.0 BLUS31598  - 160 MB
PES 2017 PS3 Patch 1.02 BLUS31598 - 16 MB

BLJM
Winning Eleven 2017 PS3 Official Datapack / DLC 1.0 BLJM61345 - 160 MB
Winning Eleven 2017 PS3 Patch 1.02 BLJM61345 - 16 MB

Cara Install :
- Install File PKG Datapack melalui menu install package Files di XMB PS3
- Instal File PKG Update Patch melalui menu install package Files di XMB PS3
- Selesai.

Terima kasih sudah berkunjung
Jika ada saran,pertanyaan atau link rusak silahkan tinggalkan dikolom komentar
== INSIDE GAME ==

10 comments

  1. ini bisa langsung install atau harus hapus instalan OF terlebih dulu?

    ReplyDelete
  2. Klo buat ODE cara instalnya sama om? Maksudnya BLES/BLUS/BLAS/BLJM apa ya?

    Trimakasih,

    ReplyDelete
    Replies
    1. BLES/BLUS/BLAS/BIJM itu regionnya gan. Agan liat di param.sfo di game agan, disitu ada regionnya. Untuk ODE semua region ada.

      Delete
  3. cara masukin ke ps3 nya gimana ?

    ReplyDelete
  4. ga fungsi,,,sia2 download ngabisin kouta aja

    ReplyDelete
  5. ralat gan,,,,ternyata bagus n berfungsi...kirain ga mau,,,stelah sy coba lg ternyata mau...makasih

    ReplyDelete
  6. Mau tanya dunk gak.
    Saya update melalui Online utk patch nya.
    Tp kok jadi corrupted pas mau main PES 2017 nya. Itu bisa pake patch ini gak ya atau bisa di reinstall lagi.
    Tolong di bangun dunk suhu...
    Trimakasih

    ReplyDelete